Ook dit jaar doen wij als kunstacademie mee met Levensloop Beveren en willen we ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker.

Wat?

Levensloop is een 24-uur evenement dat doorgaat in verschillende steden en gemeenten over de hele wereld. Het is de bedoeling dat je als team 24 uur aanwezig bent op de piste om te wandelen of te lopen. Inschrijven kost 10 euro en alle winst gaat integraal naar de stichting tegen kanker. (www.kanker.be)

Het is niet enkel een sportief evenement, maar ook de moment om mensen te ontmoeten of gezellig iets te eten en drinken. Zowel voor kinderen als volwassenen is er van alle animatie voorzien, een heus kinderdorp en tal van optredens...

Ook zijn er momenten waarbij de ziekte en de vechters centraal staan. De kaarsenceremonie om 20.30 is echt de moeite waard...

Wanneer?

Levensloop Beveren vindt plaats 21 en 22 oktober, vanaf zaterdagmiddag 15.00 uur tot zondag 15.00 uur. Alles gaat door op de atletiekpiste in de Klapperstraat.
 

Hoe inschrijven?

Je kan inschrijven via www.levensloop.be. Je gaat naar Levensloop Beveren en zoekt daar team 'Dekunstacademie', door 10 euro te storten sluit je je dan aan bij ons team.

Je kan ook je naam, e-mailadres en 10 euro achterlaten op het secretariaat en dan schrijven wij u in.  

Op het terrein

We sluiten als team 'dekunstacademie' aan bij de teams van de gemeente Beveren, zij hebben een ruime tent waar je desgewenst gerief kan achterlaten en ook iets eten en drinken.
 

Ingeschreven?

Kijk eens op de doodle wie er wanneer loopt en wanneer je zelf zou komen, we proberen de 24 uur zeker rond te krijgen.

https://doodle.com/poll/7av9ttvbqt4fzdt4

Vragen?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we lossen al uw problemen op.

Levensloop is echt de moeite om naartoe te komen.